JungYulKim.com

Osnivački članak osmišljen je kao jednostraničko web mjesto bez slika i vanjskih poveznica. To je učinjeno kako bi se omogućilo slanje cijele web stranice putem e-pošte. Veličina datoteke je mala jer sadrži samo html tekst.


Pročitajte priču
Pridružite se grudvanju
Korupcija

Na samom dnu priče pronaći ćete metodu koja je korištena za prijevod cijele priče, uz očuvanje HTML poveznica itd. To je HTML prevoditelj: ljubaznošću DCKIM.com


DCKIM SOFTVER


Ovdje su neki vrlo mali, ali vrlo korisni softveri u html obliku dostupni besplatno, zahvaljujući DCKIM.com

Oni se oslanjaju na preglednik vašeg telefona da obavi sav posao prevođenja.


hitTheCrawl

OVO UPRAVO!!!

Ova web stranica uspješno je ugrađena u BLOG poznate slavne osobe koji se više ne koristi zahvaljujući zakonski neizbježnoj izravnoj vanjskoj referenci. Pogledajte sami. Nisam bio siguran je li to moguće, čak sam mislio da bi dimenzije predložene slike mogle uzrokovati problem... Ispostavilo se da nije tako. Pretpostavljam da se to događa kada izgubite kontrolu nad svojom domenom. Na neki čudan način, to je točno ono što je učinio meni. Glumcu je njihov alat samopromocija. Stolaru su to samo čekići i odvijači, možda dlijeto, možda džepna blanja, razni ključevi, set koji se godinama stvarao i gomilao. Qisas. Neka je hvala Allahu, dž.š., jednom i jedinom, Svemogućem (dž.š.) koji je ovo učinio za mene.

TP-Speedline je uočen

u napuštenom blogu Justina Therouxa , koji je, ako niste znali, neka vrsta hollywoodske slavne osobe, nagrađivanog glumca. Provjerite na http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, gdje je bila stranica o Jung-Yul Kim oko 2011. Uživajte.


Dijalog komedije koji reprizira događaje od 1. veljače 2023.

Ovaj dijalog je potpuno spekulativan i ne prikazuje kako se to zapravo dogodilo. Kad bi barem postojao tekst-u-govor koji bi mogao čitati dvodijelni dijalog.


JungYulKim.com Prime Anketa: Je li vaš broj prost, a niste to znali?

Ova anketa ima za cilj pokazati da ljudi svakodnevno koriste proste brojeve, iako toga možda nisu potpuno svjesni, a moguće je da nisu ni svjesni naše dokazane nesposobnosti da shvatimo takve brojeve. Temeljito je dokazano da čovjek ne može razumjeti proste brojeve. Treba li se stoga ove brojke kategorizirati kao 'religiozno-nevidljivo'?


Jung-Yul Kim Superfan zona (s maskotom: TP-Speedline)

Sve što superfan Jung-Yul Kim može poželjeti!


Vanjske poveznice

Napomena: ove veze napuštaju ovo web mjesto i idu na druga mjesta na internetu koja najvjerojatnije sadrže slike.


Podaci za kontakt


Jung Yul Kim


Napomena: Glavni članak osmišljen je imajući na umu korisnike pristupačnosti i čitača zaslona. Ima praktičan bar-navigacijski sustav.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate