JungYulKim.com

L'article fundacional va ser dissenyat com un lloc web d'una sola pàgina sense imatges i sense enllaços externs. Això es va fer per permetre que tot el lloc web s'enviés per correu electrònic. La mida del fitxer és petita, ja que només conté text HTML.


Llegiu la història
Uniu-vos a The Snowball
Fight Corruption

Al final de la història, trobareu el mètode que es va utilitzar per traduir tota la història, conservant els enllaços HTML, etc. És un traductor HTML: cortesia de DCKIM.com


PROGRAMARI DCKIM


Aquí teniu alguns programes molt petits però molt útils en format html disponibles de forma gratuïta, cortesia de DCKIM.com

Aquests depenen del navegador del vostre telèfon per fer tota la feina de traducció.


hitTheCrawl

AQUEST ENTRADA!!!

Aquest lloc web s'ha incrustat amb èxit al BLOG en desús d'una famosa celebritat en virtut d'una referència externa directa legalment inevitable. Fes una ullada per tu mateix. No estava segur que això fos possible, i fins i tot pensava, potser les dimensions de la imatge proposada provocarien un problema... Resulta que no és així. Suposo que això és el que passa quan perds el control del teu domini. D'una manera estranya, això és exactament el que em va fer. Per a un actor, el seu conjunt d'eines és l'autopromoció. Per a un fuster només són martells i tornavís, potser un cisell, potser un avió de butxaca, diverses claus, un conjunt que s'ha anat construint i acumulant al llarg dels anys. Qisas. Lloat sigui Al·là (SWT), l'únic, el Totpoderós (SWT) que ha fet això per mi.

S'ha detectat TP-Speedline

al blog en desús de Justin Theroux , que, si no ho sabies, és una mena de celebritat de Hollywood, un actor premiat. Consulteu-ho a http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, on hi havia una pàgina sobre Jung-Yul Kim cap al 2011. Gaudeix-ho.


Diàleg de comèdia que recrea els esdeveniments de l'1 de febrer de 2023.

Aquest diàleg és completament especulatiu i no representa com va passar això realment. Si només hi hagués un text-to-speech que pogués llegir un diàleg de dues parts.


JungYulKim.com Prime Survey: el vostre número és primer i mai ho vau saber?

Aquesta enquesta pretén demostrar que la gent fa servir nombres primers cada dia, encara que és possible que no en siguin completament conscients i potser també no són conscients de la nostra incapacitat demostrada per comprendre aquests nombres. S'ha demostrat a fons que els nombres primers no poden ser entès per l'home. Per tant, aquests números s'han de classificar com a "religiosos-invisibles"?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (amb mascota: TP-Speedline)

Tot el que un superfan de Jung-Yul Kim podria desitjar!


Enllaços externs

Nota: Aquests enllaços surten d'aquest lloc web i van a altres llocs d'Internet que probablement contenen imatges.


Informació de contacte


Jung Yul Kim


Nota: l'article principal s'ha dissenyat tenint en compte els usuaris d'accessibilitat i lector de pantalla. Té un pràctic sistema de navegació de barra.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate